Barion Pixel Bringaiskola – Ötpróba nevezői felület

Készülj fel az Ötpróbával és a legjobb minőségű pedelec kerékpárokkal az országúti – és hegyikerékpáros teljesítésekre!

REGISZTRÁCIÓ

Május végétől a stevensbikes.hu – Prémium Német Kerékpárok és a Dreamland Cycling szervezésében egyedülálló kerékpáros program indul el az Ötpróba versenysorozat keretein belül, melynek célja, hogy megismertesse a sportolni vágyókkal a modern elektromos kerékpározás élményét és segítse az Ötpróbázókat hosszabb országúti- vagy hegyikerékpáros túrákra felkészülni, melyeket esetleg eddig nem tudtak vagy mertek bevállalni.

Mindenekelőtt pár szót arról, ami még mindig kevésbé egyértelmű azok számára, akik nem próbáltak ki egy modern e-bike-ot: a pedelec kerékpárokon nem helyettünk dolgozik az elektromotor, hanem csak segít. Az elektromos rásegítéssel felszerelt pedelec kerékpárok a saját befektetett energiánkhoz adnak hozzá a kiválasztott programmódnak megfelelő segítséget, a motor és az akkumulátor segítségével. Így megmarad a sportolás élménye, ugyanakkor könnyebben megmászhatók a hegyek, leküzdhetők a távolságok. A túrák során megismerhetik a résztvevők a hegyi és országúti túrákhoz szükséges elektromos kerékpárokat, elsajátíthatják az útviszonyokhoz kellő technikai tudást, így olyan akadályokat küzdhetnek le, melyeket jelenlegi fizikai állapotuk és technikai tudásuk nem tett volna lehetővé hagyományos kerékpárral.

Ha eddig nem volt lehetőséged vagy nem merted kipróbálni, akkor itt az alkalom. Profi csapattal és vidám, segítőkész túravezetőkkel várunk téged két kezdő szintű, de annál izgalmasabb e-bike túrára.
Immár több helyszínen, helyszínenként két különböző (országúti kerékpáros és hegyi kerékpáros) túrával várunk.

Az országúti túrára városi/trekking elektromos kerékpárokkal vágunk neki. Az útvonal burkolt és burkolatlan utakon halad és itt is komoly szintkülönbséget hagyunk magunk mögött, hiszen így tudhatjuk meg a lehető legjobban, hogy mire mennyire sokoldalú egy ilyen pedelec bringa.

A hegyikerékpáros túránk pedig célzottan a közeli hegyeket támadja szigorúan terepen, mely kiváló alkalom arra, hogy megismerkedj a hegyi útviszonyokkal és gyakorold a technikát.

Túráinkon a német Stevens prémium német kerékpárjain tekerhetsz, melyek az európai piac legismertebb márkái közé tartoznak és igazi minőségi szórakozást ígérnek a látogatóknak.

Országúti kerékpár edzés

ára: 10.000 Ft

Gyülekező mindig (fentebb zárójelben a helyszíne): 8:30

Rajt mindig: 9:00

Hegyi kerékpár edzés

ára: 10.000 Ft

Gyülekező mindig (fentebb zárójelben a helyszíne): 8:30

Rajt mindig: 9:00

ÖTPRÓBA-PONTOK:
Országúti kerékpár edzés 1 pont
Hegyi kerékpár edzés 2 pont

Az ár tartalmazza: e-bike bérlés,túra vezetési díja, kis ajándék

Sisak használata kötelező!
Sisakot, illetve országúti túrára gyerekülést is (a gyermekek részvétele 9 hónapos és 5 éves kor közötti INGYENES!) biztosítunk, amennyiben jelzik a regisztrációnál!

Az országúti és hegyi kerékpár edzések korlátozott létszámban indulnak!

Minimális létszám 4 fő / edzés.

országúti kerékpár edzés

kb. 25-35 km, kb. 250+ szintkülönbség

hegyi kerékpár edzés

kb. 20-25 km , kb. 500+ szintkülönbség

Comments are closed.