TÖBB HELYSZÍNEN ORSZÁGSZERTE

Ugorj fejest az Ötpróba-pontokért!

A tél sosem a szabadidősportról és az Ötpróbáról szólt – legalábbis eddig! A zord időjárás elől a fűtött uszodák felé venni az irányt kifejezetten jó ötletnek tűnik, pláne, ha még pontokat is lehet gyűjteni közben. A következő hónapokban országszerte tervezünk úszópróbákat tartani, amelyek alkalmával mindenki megtalálhatja a felkészültségi szintjének megfelelő távot.

3000 MÉTER: 4 PONT

1500 MÉTER: 2 PONT

500 MÉTER: 1 PONT

A megszerzett Ötpróba-pontok értékes sportos ajándékok beváltására jogosítanak fel immár az új, párizsi ciklusban. Ha még nem vagy Ötpróbázó, nevezéseddel most ingyenesen csatlakozhatsz Magyarország legnépszerűbb szabadidősport-közösségéhez!

További részletek: https://otprobaparizsba.hu/

Az úszóversenyen való részvétel előzetes regisztrációt igényel. Jelentkezz mielőbb, mert a résztvevők száma korlátozott!

HELYSZÍNEK ÉS NEVEZÉS

A Versenyen történő részvétel a hatályos járványügyi szabályok betartása érdekében érvényes oltottsági vagy védettségi igazolvány, illetve személyi igazolvány felmutatásához kötött, amelyet munkatársaink a Verseny bejárata előtt fognak ellenőrizni. Amennyiben Résztvevő hivatalos, érvényes sportolói versenyengedéllyel rendelkezik, szintén részt vehet a Versenyen. A felsorolt okmányok hiányában a Versenyen történő részvétel nem lehetséges!

A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy érvényes oltottsági vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező személy felügyelete mellett vehet részt a Versenyen, tekintet nélkül arra, hogy ő maga rendelkezik-e a felsorolt igazolványokkal, vagy sem.

Nagy Sportágválasztó, BBU Sportrendezvény Szervező Iroda Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
1106 Budapest, Maglódi út 12/b
06-1/260-0107
segitseg@otprobaparizsba.hu

Cégjegyzékszám: 01 09 994624
Adószám: 24186731-2-42
NAIH-2016-674-3-N


Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Comments are closed.