Barion Pixel Sárkányhajó oldal – Ötpróba nevezői felület

Sárkányhajó

 

Comments are closed.

Esemény neve: Sárkányhajó edzés

Helyszín: 1138 Budapest, Népsziget út 1-3. (Budapest Evezős Egyesület-Budapest Csónakház)

Nevezési díj:  3 000.-Ft/fő
Max. létszám: 36 fő
Min. létszám amitől megtartjuk: 10 fő
Táv: 6 km

Ötpróba pont: 1 pont

Leírás az eseményhez: Szeretnénk, ha biztonságban éreznéd magad a vízen, és magabiztosan indulnál el az ötpróbás vízi eseményeken. Talán még sosem eveztél, vagy az idejét sem tudod, mikor fogtál utoljára evezőlapátot a kezedben. Edzőink segítségével pár óra alatt könnyedén rutint szerezhetsz. Nem leszel egyedül: a sárkányhajóban minden alkalommal egy jókedvű csapat vár majd rád. Válassz egy időpontot, és vágjunk bele együtt!

Hasznos információ:

Program: A gyors regisztrációt, majd a rövid szárazföldi biztonsági-és technikai oktatást követően evezés az Újpesti-öbölben (2 kör, kb. 6 km).

Érkezés: 17.00-17.15 között

Oktatás: 17:15-17.30 között

Evezés: 17:30-18:30 között

Öltözet: Kényelmes, sportos ruházatban érdemes vízre szállni, az időjárástól függően: rövidnadrág, póló, melegítő, szükség esetén esőkabát, illetve erős napsütésben sapka.

Ha van már ötpróbás pólód, sapkád hozd el bátran és evezz abban, legyünk minél többen Ötpróbás felszerelésben. Lábbeli: A sárkányhajóba sportcipőben, szandálban, papucsban, de melegben akár mezítláb is be lehet szállni. A ruházat, cipő akár vizes is lehet evezés közben, (az esetleg hevesebb lapátolás során előforduló fröcsköléstől), ezért váltóruha ajánlott!

Úszástudás: Jó, ha tudsz úszni, de nem feltétlenül kötelező, mert mentőmellényt biztosítunk.

Életkor: Betöltött 12 éves kortól lehet jönni, felső korhatár nincs.
A résztvevők számára lapátokat és mentőmellényeket biztosítunk.
A program rossz idő esetén elmarad! Az elmaradás ténye minimum 24 órával az esemény kezdete előtt lesz kihirdetve e-mail formájában. Fix esőnap nincs, de természetesen egy új időpontban megrendezésre kerül az esemény, melynek időpontját már a lemondást közlő e-mail tartalmazni fogja.

További kérdés esetén az evezes@otprobaparizsba.hu e-mail címen lehet érdeklődni.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!