Mozgás Éjszakája – Latin táncok

Salsa Tropical Tánciskola – kubai salsa táncoktatás! Az országban elsőként alakuló, olyan tánciskola, ami kimondottan az eredeti, autentikus kubai salsa tanítására jött létre Budapesten 1998-ban. Célunk, hogy egy vidám kikapcsolódási lehetőséget teremtsünk mindenki számára! A salsa mellett egyéb karibi táncokat is tanítunk, mint pl. a dominikai merengue és bachata.

Tanáraink: José Rey (Kuba), Kiss Beáta (HUN)

Salsa – a kubai salsa az egyik legjobb módszer a stressz elűzésére, és még kondiban is tart! Mindezt, egy olyan mozgásforma segítségével, amely egyedül a világon szórakoztat és örömet okoz. A tánc endorfin (boldogsághormon) termelő hatása köztudott.

A salsa Kubából indult világhódító útjára és divatot teremtett minden kontinensen, így hazánkban is! Az egész világ egyik legdivatosabb tánca lett! Az egyik legpikánsabb, legérzékibb tánc, sok vidámsággal fűszerezve. Az utca emberének tánca, ezért könnyű megtanulni! Minden korosztály táncolja. A legjobb kikapcsolódás pároknak és egyedülállóknak egyaránt. Közösségi élmény – Vidám, szórakoztat, kikapcsol – Önbizalmat és magabiztosságot ad – Kortalan – Egy életre szóló hobbi!

Időpont:
21:15 – 04:00

Helyszín:
Hősök tere

A részvétel ingyenes

Program
Salsa party, közben animációk minden órában. Salsa, bachata, merengue és egyéb kubai táncok.

CSATLAKOZZ A FACEBOOK ESEMÉNYHEZ

Nagy Sportágválasztó, BBU Sportrendezvény Szervező Iroda Nonprofit Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 12/b
06-1/260-0107
mozgasejszakaja@otprobaparizsba.hu

Cégjegyzékszám: 01 09 994624
Adószám: 24186731-2-42
NAIH-2016-674-3-N


Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Comments are closed.