Mozgás Éjszakája Fitnesz

CSATLAKOZZ A FACEBOOK ESEMÉNYHEZ

Az éjszaka során a jógaórákra óránként tudsz becsatlakozni. Ha biztosra szeretnél menni, akkor minden óra 10 percre érkezz, meg a Petőfi híd mellé, ahol már várnak a fák alatt, Dunai panorámás jóga matracok!

Talán egy különleges alkalomra vártál, hogy végre kipróbáld magad a jógamatracon? Ez itt az! Gyere el, és frissítsd fel magad a Duna-parton! A matracodról mi gondoskodunk. Töltődj fel, miközben a csillagos ég alatt a finom puha pázsitba süppedsz! Most természetes hőmérsékleten, fák alatt, 45 percben jógázhatsz velünk. Feltöltünk, lenyújtunk, átmasszírozunk a forrójóga gyakorlataival, hogy végig bírd ezt a szuper éjszakát. Minden egyes gyakorlat nyújt, lazít, átmasszíroz és erősít is egyszerre.

Amire számíthatsz az órán: meglepően erőteljes kardió részek, légzőgyakorlatok, egyensúlyozó gyakorlatok, ugyanakkor szellemi és fizikai kikapcsolódás, töltődés. Az óra elejétől a végéig folyamatosan dolgozol, egyszerre minden testrészeddel.
– Légzőgyakorlattal melegíted be a tüdődet, beindítod a keringési rendszeredet, és átmelegíted a gerincedet.
– Az óra első részében megnyitod a nagyobb ízületeket, a csípődet, mellkasodat, a második részében pedig ebben a már nyitott állapotban dolgozva intenzíven végigmasszírozod a belső szerveket. Az óra vezetett lazítással, relaxációval zárul. A gyakorlatok megegyeznek a teremben végzett gyakorlatokkal.

Időpont:
21:15–4:00

Helyszín:
Petőfi híd, budai hídfő déli oldal, park

A részvétel ingyenes

CSATLAKOZZ A FACEBOOK ESEMÉNYHEZ

Mit érdemes tudnod a forrójógáról?

A forrójóga rendszere a több ezer éves jóga gyakorlatait használja, korunk társadalmának ülő, irodai és teljesítménykényszeres életmódját kiegyensúlyozó testtartások gyakorlásával. Az eredmény: feszültségmentesítés, lazítás, teljes testi-lelki feltöltődés. A forrójóga gyakorlatok erősítik, fejlesztik tested tartóoszlopát és motorját: óvják a gerinc, a szív és a tüdő egészségét, növelve ez utóbbi kapacitását. A forrójógázással javul az állóképességed, az erő növelése és a hajlékonyság fokozása által pedig mozgékonyabbá, rugalmasabbá és robbanékonyabbá válsz. A rendszeres forrójógázással minden sportágban növelheted a teljesítményedet.

Nézd meg a tavaly készült kedvcsináló videónkat és képgalériánkat az eseményről!

TÁMOGATÓ PARTNEREINK

SZAKMAI PARTNEREINK

Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Sportrendezvény Szervező Iroda Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 12/b
06-1/260-0107
segitseg@otprobatokioba.hu

Cégjegyzékszám: 01 09 994624
Adószám: 24186731-2-42
NAIH-2016-674-3-N


Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Comments are closed.