hét
-3
-2
nap
0
0
óra
-1
-2
perc
-3
-4
mp
-1
-3

EVEZÉS EXTRÁKKAL

Az Eseményen történő részvétel a hatályos járványügyi szabályok betartása érdekében érvényes oltottsági vagy védettségi igazolvány vagy érvényes versenyzési engedély (kajak, kenu, sup, sárkányhajó, evezés), illetve személyi igazolvány felmutatásához kötött, amelyet munkatársaink az Esemény bejárata előtt fognak ellenőrizni. A felsorolt okmányok hiányában az Eseményen történő részvétel nem lehetséges! A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy érvényes oltottsági vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező személy felügyelete mellett vehet részt az Eseményen, tekintet nélkül arra, hogy ő maga rendelkezik-e a felsorolt igazolványokkal, vagy sem. Kiskorúak részvétele a Budapest Átevezésen: Az Átevezésen 10 évnél fiatalabb személy NEM vehet részt! 18 éven aluliak MINDEN ESETBEN csak szülői engedéllyel vehetnek részt, ha a szülők által aláírt, két tanú által hitelesített szülői beleegyezési nyilatkozatot a helyszínen leadja és legalább egy nagykorú tartózkodik vele a hajóban.

Budapest átevezés

Hagyományteremtő céllal kerül megrendezésre a Budapest átevezés, új köntösben, természetesen extra körítéssel!

Garantáljuk, hogy a vízi sportok szerelmesei páratlan élményekkel gazdagodhatnak, hiszen az Átevezés mellé számos extra meglepetés társul.

Csatlakozom a Facebook eseményhez

PROGRAMAJÁNLÓ

Délelőtt, a Budapesti Kajak-Kenu Szövetség által megrendezésre kerül a MARATHON CHALLENGE IV. állomása, ahol versenysportolók százai mutatják meg mi is a hosszú távú kajak-kenu igazi szépsége. Érdemes árgus szemekkel figyelni a nagy-Dunát hiszen számos híres sportoló is vízre fog ekkor szállni.

BUDAPEST ÁTEVEZÉS, amely tudjuk, hogy mindenki bakancslistáján szerepel! A szabadidősportolók csak sárkányhajóban, a versenysportolók pedig saját hajóval is teljesíthetik a 10 km-es távot, 2 Ötpróba pontért. A kajak-kenu sport szerelmesei több száz fős flottában, együtt evezhetik át Budapestet és közben új szemszögből tekinthetik meg fővárosunk szépségeit. Minden résztvevő jutalma: EGYEDI PÓLÓ ÉS ÉREM. További részletek, eseményleírás.

ÖTPRÓBÁS SÉTAHAJÓZÁS: Szeretnénk egy kicsit kedveskedni Ötpróbázóinknak, így külön hajót biztosítunk azoknak, akik a későbbi célállomáshoz közel teszik le autójukat, vagy csak szimplán élni szeretnének azzal a lehetőséggel, hogy a rajt helyszínéhez legközelebbi kikötőig hajóval utazzanak el, miközben megcsodálhatják Budapest látványosságait. Hiszen tudjuk, hogy sokszor gond a logisztika, az utazás megszervezése amikor az esemény A ponttól B pontig tart. Azt viszont jó, ha tudod, hogy a hajó a Margitsziget, Sétahajó kikötőig közlekedik, innen egy jó 30 perces (2,5 km-es) sétával tudod megközelíteni a rajt helyszínét, azaz az UTE Kajak-Kenu Szakosztályát. További részletek, eseményleírás.

NEVEZÉS – BUDAPEST ÁTEVEZÉS

Sárkányhajós nevezési díj
Felnőtteknek 4.500 Ft / 14 év alattiaknak 3.500 Ft
Egyéni nevezési díj (saját vízi sporteszközzel és versenyengedéllyel rendelkezők részére)
Felnőtteknek 3.000 Ft / 14 év alattiaknak 2.000 Ft

 

Nevezési határidő: 2021. október 5., 12:00
budapest-atevezes-erem
budapest-atevezes-polo
Minden résztvevő egyedi érem és póló díjazásban részesül

PROGRAM, IDŐREND

Időpont: 2021. október 9. (szombat)

Esőnap: Az esemény rossz idő esetén 2021-ben már nem kerül megrendezésre, a nevezési díj visszautalásra kerül.

A versenyt érintő aktuális információkat (időjárás, közlekedés, stb.) a Szervezők a www.otprobaparizsba.hu/budapestatevezes oldalon teszik közzé, illetve elektronikus módon e-mail formájában értesítik az esetleges változásokról a nevezőket.

BUDAPEST ÁTEVEZÉS

14:00-14:45 – Regisztráció, rajtcsomag átvétel (Helyszín: UTE Kajak-Kenu Szakosztály)
14:45-15:00 – Oktatás (evezéstechnika illetve vízen közlekedés szabályainak ismertetése)
15:00-15:30 – Vízre szállás, flotta kialakítása majd ÁTEVEZÉS
16:30-17:30 – Érkezés (Helyszín: Lágymányosi Spari VDSE)

Ötpróbás Sétahajózás

11:45-12:00 – Regisztráció (Helyszín: BudaPart-Kopaszi gát Kikötő)
12:00 – SÉTAHAJÓZÁS
13:00-13:30 – Érkezés (Helyszín: Sétahajó Kikötő)

(A hatályos járványügyi szabályok betartása érdekében érvényes oltottsági vagy védettségi igazolvány, illetve személyi igazolvány felmutatásához kötött a sétahajózás, amelyet munkatársaink a felszállás előtt fognak ellenőrizni.)


Szabad helyek: 0
Megtelt

PARTNEREINK

Budapesti Kajak-Kenu Szövetség

Nagy Sportágválasztó, BBU Sportrendezvény Szervező Iroda Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
1106 Budapest, Maglódi út 12/b
06-1/260-0107
evezes@otprobaparizsba.hu

Cégjegyzékszám: 01 09 994624
Adószám: 24186731-2-42
NAIH-2016-674-3-N


Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Comments are closed.